JELENTKEZÉS A CSM KÉPZÉSRE

A képzés 5. évfolyama 2023. szeptember 18-án indul!

A képzés tervezett vizsganapjai 2024. március 4-e és március 5-e.

Mennyi ideig tart a regisztráció?

A regisztráció teljes folyamata 5 rövid lépésből fog állni, és összesen körülbelül 15-20 percet vesz igénybe. Ez idő alatt létrehozzuk a CSM képzés oktatási felületén a felhasználódat, és a részvételhez szükséges felnőttképzési szerződést is megkötjük.

Mire lesz szükséged?

A folyamathoz a szokásos személyes adataidra lesz szükséged, illetve kérjük készítsd elő a személyi igazolvány számod (ez a felnőttképzési szerződéshez szükséges). Ha a képzés költségét a munkáltatód állja, akkor legyenek kéznél az ő adatai is. Végül biztonságod érdekében egy olyan jelszót kérünk majd tőled, ami legalább 1 kisbetűt, legalább 1 nagybetűt és legalább 1 nem alfanumerikus karaktert tartalmaz.

További információért, vagy ha kérdése merül fel a regisztrációs folyamattal kapcsolatban  kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a címen!

1. lépés
A CSM képzési felület

A fenti gombra kattintva a CSM képzési felületére jutottál. Ezen a felületen zajlik majd az oktatás online része, ezért regisztrálni is itt tudsz.

Felhasználó neved az email címed lesz. Kérjük, csak olyan email címmel regisztrálj, amelyhez csak Te férsz hozzá. (Ezekhez hasonló címek ne legyenek: info@…., office@…., natur@….stb.).

2. lépés
Adatkezelési tájékoztató

A megjelenő oldalon olvasd el az általános adatvédelmi rendelet (GDPR) alapján készített adatkezelési tájékoztatót, amiben részletesen megismerheted a bekért adatok felhasználási körét és az adatbiztonság érdekében tett intézkedéseinket.

Ha mindent rendben találsz, kattints az “Elfogadom ezt: ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ” gombra!

3. lépés
Adatok megadása

A következő oldalon kérjük add meg az adataidat, melyeket az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint fogunk kezelni. Ne felejtsd el bejelölni, ha önkormányzati, non-profit vagy partnerkedvezménnyel (15%) vagy GREEN BRANDS díjazott kedvezménnyel (50%) rendelkezel!

Ha minden adatot hiánytalanul megadtál, kattints az “Új felhasználó és felnőttképzési szerződés létrehozása” gombra!

4. lépés
Regisztráció megerősítése

Ezután kapni fogsz tőlünk egy e-mailt, amiben arra kérünk, hogy erősítsd meg regisztrációs szándékod. Kattints az e-mailben található linkre! Ezután már be is tudsz jelentkezni a képzés felületére (https://csm.green-brands.hu).

5. lépés 
Felnőttképzési szerződés aláírása

Kapni fogsz továbbá egy e-mailt az eszerzodes.hu-tól. Kattints a “✎ Szerződés megtekintése és aláírása” gombra!

Ezután látni fogod a felnőttképzési szerződést. Ezt abban az esetben is Veled kell megkötnünk, ha a költség díját munkáltatód fizeti. A másik szerződő fél mi vagyunk, ez a Green Business Academy Kft. a CSM képzés fő szervezője.

Olvasd át az adataiddal automatikusan kiegészített felnőttképzési szerződést! Ha mindent rendben találsz, kattints az “✎Aláírom a szerződést” gombra!

Ha mind az 5 lépést teljesítetted, sikeresen regisztráltál a Fenntarthatósági Menedzser Képzés (Certified Sustainability Manager, CSM) képzésére. Üdvözlünk a képzésen, küldjük a további információt a kick-off rendezvényről!