JELENTKEZÉS A CSM KÉPZÉSRE

A képzés 5. évfolyama 2023. szeptember 18-án indul!

Mennyi ideig tart a regisztráció?

A regisztráció teljes folyamata 5 rövid lépésből fog állni, és összesen körülbelül 15-20 percet vesz igénybe. Ez idő alatt létrehozzuk a CSM képzés oktatási felületén a felhasználódat, és a részvételhez szükséges felnőttképzési szerződést is megkötjük.

Mire lesz szükséged?

A folyamathoz a szokásos személyes adataidra lesz szükséged, illetve kérjük készítsd elő a személyi igazolvány számod (ez a felnőttképzési szerződéshez szükséges). Ha a képzés költségét a munkáltatód állja, akkor legyenek kéznél az ő adatai is. Végül biztonságod érdekében egy olyan jelszót kérünk majd tőled, ami legalább 1 kisbetűt, legalább 1 nagybetűt és legalább 1 nem alfanumerikus karaktert tartalmaz.

További információért, vagy ha kérdése merül fel a regisztrációs folyamattal kapcsolatban  kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a címen!

1. lépés
A CSM képzési felület

A fenti gombra kattintva a CSM képzési felületére jutottál. Ezen a felületen zajlik majd az oktatás online része, ezért regisztrálni is itt tudsz.

2. lépés
Adatkezelési tájékoztató

A megjelenő oldalon olvasd el az általános adatvédelmi rendelet (GDPR) alapján készített adatkezelési tájékoztatót, amiben részletesen megismerheted a bekért adatok felhasználási körét és az adatbiztonság érdekében tett intézkedéseinket.

Ha mindent rendben találsz, kattints az “Elfogadom ezt: ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ” gombra!

3. lépés
Adatok megadása

A következő oldalon kérjük add meg az adataidat, melyeket az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint fogunk kezelni. Ne felejtsd el bejelölni, ha önkormányzati, non-profit vagy partnerkedvezménnyel (15%) vagy GREEN BRANDS díjazott kedvezménnyel (50%) rendelkezel!

Ha minden adatot hiánytalanul megadtál, kattints az “Új felhasználó és felnőttképzési szerződés létrehozása” gombra!

4. lépés
Regisztráció megerősítése

Ezután kapni fogsz tőlünk egy e-mailt, amiben arra kérünk, hogy erősítsd meg regisztrációs szándékod. Kattints az e-mailben található linkre! Ezután már be is tudsz jelentkezni a képzés felületére (https://csm.green-brands.hu).

5. lépés 
Felnőttképzési szerződés aláírása

Kapni fogsz továbbá egy e-mailt az eszerzodes.hu-tól. Kattints a “✎ Szerződés megtekintése és aláírása” gombra!

Ezután látni fogod a felnőttképzési szerződést. Ezt abban az esetben is Veled kell megkötnünk, ha a költség díját munkáltatód fizeti. A másik szerződő fél mi vagyunk, ez a GB Sustainability Kft. a CSM képzés fő szervezője.

Olvasd át az adataiddal automatikusan kiegészített felnőttképzési szerződést! Ha mindent rendben találsz, kattints az “✎Aláírom a szerződést” gombra!

Ha mind az 5 lépést teljesítetted, sikeresen regisztráltál a Fenntarthatósági Menedzser Képzés (Certified Sustainability Manager, CSM) képzésére. Üdvözlünk a képzésen, küldjük a további információt a kick-off rendezvényről!